19.10.2020

Volue notert på Merkur Market

Handelen i Volue er åpnet! Administrerende direktør Trond Straume ringte i bjella da Volue ble notert på Merkur Market i dag.

– Vi er stolt over å ta Volue på børs. Volue er en ledende leverandør av forretningskritisk programvare og løsninger for energi-, kraftnett- og infrastrukturmarkedene, og selskapet bidrar til en grønn energiomstilling blant kraftprodusenter og distributører. Noteringen av Volue vil ytterligere styrke muligheten for fremtidig vekst og verdiskaping, sier Ørjan Svanevik, administrerende direktør i Arendals Fossekompani.

– Noteringen av Volue på Merkur Market synliggjør også underliggende verdier i Arendals Fossekompani, og understreker vår strategi om å utvikle grønne teknologiselskaper med globalt nedslagsfelt og ledende markedsposisjoner, sier Svanevik.

– Overgangen til karbonfri energiproduksjon er en av vår tids største utfordringer. For å lykkes må hele verdikjeden for grønn energi digitaliseres. Volue spiller en aktiv rolle i en sårt tiltrengt konsolidering av et fragmentert marked for energiteknologi. Målet vårt er å hjelpe kundene med å få fortgang i overgangen til fornybar energi ved å muliggjøre full integrering av verdikjeden for grønn energi, sier Trond Straume, administrerende direktør i Volue.

Volue har rundt 2000 kunder i 44 land, blant dem noen av Europas største kraftprodusenter. Selskapet opererer 30 kontorer i åtte land.