16.04.2020

NSSLGlobal vant storavtale med det tyske forsvaret

NSSLGlobal, et datterselskap av Arendals Fossekompani, har signert en større kontrakt med det tyske forsvaret.

Å sikre denne kontrakten var et av NSSLGlobal og administrerende direktør Sally Ann Ray (bildet) sine viktigste mål for 2020. Kontrakten innebærer at NSSLGlobal skal levere satelittkommunikasjon til det tyske forsvaret, slik selskapet har gjort siden 2011. Den nye kontrakten gjelder for fire år og kan forlenges med ytterligere tre år.

– Avtalen med det tyske forsvaret gir NSSLGlobal en drømmestart på 20-årene. Avtalen bekrefter og befester NSSLGlobal sin posisjon som en ledende leverandør av sikre og pålitelige kommunikasjonsløsninger til verdens mest krevende kunder, sier Arild Nysæther, styreleder i NSSLGlobal.

– Vi er strålende fornøyd med at NSSLGlobal forlenger sitt langvarige forhold til det tyske forsvaret og ser fram til videre leveranser i årene som kommer, sier Nysæther.

NSSLGIobaI er en ledende, uavhengig leverandør av satellittkommunikasjon og IT-løsninger i et globalt marked. NSSLGlobal har mer enn 50 års erfaring med offentlig og maritim mobilitet, og tilbyr ledende satellittløsninger med ulike nettverksfunksjoner. Selskapet samarbeider med en rekke av de største satellittoperatørene. Hovedkontoret ligger i Storbritannia, men selskapet har også kontorer i Tyskland, Danmark, Norge, Polen, Singapore, Israel, Japan og USA.

Les mer på NSSLGlobal.com