Wattsight

Wattsight er en uavhengig leverandør av data, analyser og konsulenttjenester i de europeiske energimarkedene.

2018

Datterselskap siden

34

Ansatte

3

Land

73

Omsetning (MNOK)

12

EBITDA (MNOK)

Wattsight gir kundene innsikten de trenger for en bedre forståelse av det europeiske kraftmarkedet, gjennom å forutse fundamentale forhold og prisbildet i et kort, mellomlangt og langsiktig perspektiv. For investeringer i kraft og energi støtter kundene seg på Wattsights markedsforståelse, konsultasjoner med Wattsights analytikere og en kostnadseffektiv beslutningsstøtte.

Wattsight betjener et stort antall kunder, inkludert flere av Europas største kraft- og energiselskaper og finansinstitusjoner som verdsetter analytikernes unike kompetanse, modelleringsferdigheter og markedsforståelse basert på mer enn to tiårs erfaring.

Wattsight har eksperter innen kraft- og energimarkeder, klimapolitikk, matematisk og økonomisk modellering, prognosemetoder og markedsrapportering.

Wattsight har kontorer i Arendal og Oslo (Norge), Berlin (Tyskland) og Wien (Østerrike).

  • Hovedkontor: Arendal
  • Eierandel AFK: 90,7 %
  • Styreleder: Morten Henriksen
  • Daglig leder: Espen Zachariassen
  • www.wattsight.com

Investeringer

Arendals Fossekompani (AFK) er et industrielt investeringsselskap som eier energi- og teknologirelaterte selskaper med et internasjonalt nedslagsfelt. I tillegg til en rekke datterselskap har AFK en tradisjonsrik vannkraftproduksjon, enkelte eiendomsprosjekter og en portefølje finansielle investeringer.