Scanmatic

Scanmatic leverer robuste systemløsninger og produkter for instrumentering, datainnsamling og overvåking og kontroll.

2004

Datterselskap siden

166

Ansatte

2

Land

421

Omsetning (MNOK)

-42

EBITDA (MNOK)

Scanmatic har siden etableringen i 1971 fokusert på å utvikle og levere kvalitetsprodukter og -systemer innen industriell instrumentering, overvåking og kontrollsystemer for profesjonelle, industrielle kunder innen kommunikasjon, forsvar, offshore og fornybar energi.

En typisk Scanmatic-leveranse er et robust industrisystem designet for høy pålitelighet og lang levetid i et utfordrende miljø, ofte utendørs eller under vann. Applikasjonene er basert på åpne standarder og består ofte av en blanding av standard maskin- og programvare, og våre egne produkter og programvare.

Scanmatic-konsernet består av 4 selskaper, Scanmatic AS (morselskap) og datterselskapene Scanmatic Elektro AS, Scanmatic Instrument Technology AS og Scanmatic Environmental Technology AB.

  • Hovedkontor: Arendal
  • Eierandel AFK: 68,9 %
  • Styreleder: Lars Peder Fensli
  • Daglig leder: Kim Steinsland
  • www.scanmatic.no

Investeringer

Arendals Fossekompani (AFK) er et industrielt investeringsselskap som eier energi- og teknologirelaterte selskaper med et internasjonalt nedslagsfelt. I tillegg til en rekke datterselskap har AFK en tradisjonsrik vannkraftproduksjon, enkelte eiendomsprosjekter og en portefølje finansielle investeringer.