EFD Induction

EFD Induction leverer avansert strømteknologi basert på induksjonsteknologi over hele verden.

2008
DATTERSELSKAP SIDEN
1107
ANSATTE
1170
OMSETNING (MNOK)
55
EDITDA (MNOK)

EFD Induction

EFD Induction designer, bygger, installerer og vedlikeholder et komplett utvalg av induksjonsvarmeutstyr. Selskapet har utført mer enn 20.000 installasjoner knyttet til et bredt spekter av industrielle applikasjoner i over 80 land. Mange av verdens ledende produksjons- og servicevirksomheter nyter dermed godt av fordelene med induksjonsteknologi.

EFD Inductions induksjonsoppvarmingsløsninger kan benyttes profesjonelt i nesten alle industrielle applikasjoner som krever varme. Selskapets herdemaskiner er mye brukt i bilindustrien, men utstyr fra EFD Induction er ellers vanlig å finne i en rekke andre industrier, som for eksempel luftfart, olje og gass, skipsbygging, kraftproduksjon og elektrotekniske industrier.

De viktigste fordelene ved induksjonsoppvarming er økt effektivitet, bedre og konsistent kvalitet og reduserte kostnader. Induksjonsoppvarming er utrolig raskt. På mindre enn ett sekund oppnås en jevn overflatetemperatur på 1000 grader Celsius på små metallkomponenter. Induksjonsvarme er nøyaktig, repeterbar, trygg og kontrollerbar, og krever lite energi.

Utstyr fra EFD Induction støttes av et globalt nettverk av fabrikker, verksteder og servicekontorer. I tillegg til produksjonsanlegg i Tyskland, Norge, Frankrike, Kina, India, Polen, Romania og USA, har selskapet også salgs- og servicevirksomheter i Østerrike, Brasil, Danmark, Finland, Italia, Japan, Malaysia, Mexico, Russland, Sør-Korea, Spania, Sverige, Thailand og Storbritannia.

Les mer om EFD Induction 

 

Hovedkontor

Skien, Norge

Eierandel AFK

98,7 %

Styreleder

Ørjan Svanevik

Administrerende direktør

Bjørn Eldar Petersen