30.11.2021

Bli med på bursdagsfest i Vitensenteret i Arendal

​Arendals Fossekompani inviterer til bursdagsfest på Vitensenteret i Arendal hver helg fram til jul – med gratis inngang og kakemenn til alle!

Arendals Fossekompani ønsker å markere sitt 125-årsjubileum med en gave til Arendals befolkning. Fram til jul inviteres alle barn og voksne til gratis inngang på Vitensenteret i Arendal.

– Bursdager er best når de feires sammen med noen! Derfor ønsker vi alle barn og familier velkommen til fest på Vitensenteret. For oss som er utrolig glad i alt som har med energi og teknologi å gjøre, er Vitensenteret et supert sted å markere jubileet vårt. Vi håper mange kommer innom for å leke og lære og feire sammen med oss, sier Ingunn Ettestøl, bærekraftsdirektør i Arendals Fossekompani.

GØY UANSETT ALDER
Vitensenteret er et opplevelses- og læringssenter innen matematikk, naturvitenskap og teknologi, hvor de besøkende lærer ved å eksperimentere og teste selv. Her kan de utforske fenomener knyttet til natur, miljø, helse og teknologi.

Vitensenteret har lang erfaring med å arrangere bursdagsfester, og synes det er ekstra gøy når både barn og voksne er invitert. Bursdag skal være morsomt og en helt spesiell opplevelse, så hver helg i desember får alle tilbud om å bli med på SlimLab. I tillegg vil det også være flere andre aktiviteter på senteret som er gøy å gjøre sammen – uansett alder.

Velkommen!

Datoer: 4.-5. desember/ 11.-12. desember/ 18.-19. desember
​Tid: kl. 11.00 – 16.00
​Sted: Vitensenteret Sørlandet, Arendal. Kystveien 2